Sunday, October 24, 2010

Gue ngak ada di kantor...

Maka silalah rindu serindu rindunya ya....eh ada ke yang kisah pong?...hahaha. Aku start on medical leave dari 26.ten.ten sampai aku rajen nak masuk opis...hahahaha...takdelaaa jumpa bulan depan ya...Minta jasa baik kowang, tolong doakan kesejahteraan serta kesihatan aku. Semoga semuanya selamat. Kalau tak selamat sapa nak jaga Alany...Lagipon aku dah penat nak adapt bebenda ni dah....Dah jemu taw tak. Ini dugaan buat aku dan harus terima sebab banyak buat dosa. Ingat nak bagi chance kat orang lain merasa...ish jahat sungguh. *buat dosa lagi*..hahaha...Gigih aku mintak tolong kat korang...siap merayu ni. Kesian la kat i yer...kesian laaa....kot ada yang sudi kesian...hahaha...Jaga diri...chiow!

7 comments:

  1. naper sue? tak sihat ke? akak doa kan yang terbaik buat sue..smoga cepat sempuh yer..

    ReplyDelete
  2. semoga selamat semua nya..cpt sihat ya

    ReplyDelete
  3. Sue, whatever it is I doakan smoga semua nye selamat. Get well soon! :)

    ReplyDelete
  4. tengkiu-tengkiu...i love u all...ahakss!!!

    ReplyDelete

CeCiter CeCiter...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...