Monday, November 15, 2010

Piccas sekitar Everly, Melaka...

Kita layan gambar aje la ya...(",)...gambar agak skema, mak baru nak recover time ni...ahaks...

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

11 comments:

  1. 1) bestnya!!

    2) Dulu Faaz kecik2 pun pegi hotel mandi dlm sinki je. hehehe

    3) alany, kamu sgt COMEL!!!

    4) Love her hair. You rawk girl!! ;)

    ReplyDelete
  2. alololo...gambar mandi tu kena sensor...comey!

    ReplyDelete
  3. sue..nnt citer la psl everly ni..ape yg bes sana..brp semlm...ku plan nk ke melaka jugak taun dpn

    ReplyDelete
  4. Nadia
    1) sesekali bercuti mmg bestkan...amik mood baru

    2) Alany takut masuk bathtub ..so kitowang rendam la dalam sinki je...kat pool dia berani pulak. Mesti faaz pon ada bergambar kat dlm sinki tu kan...hahaha

    3)TQ aunty, sumer baby pon comey. Abang Faaz pon hensem taw....opsss tak boleh lelebih nanti Abang Hadif jeles...hehehe

    4)Hahaha bercakap pasal rambut ni, ramai yg ingat kitowang letak gel. Actually kalau rambut Alany kering, lagi la dok mencacak naik. Bila letak olive oil tu barula turun sket...sket je laaa...syian dia ramai igt dia boy...huhuhuhh

    ReplyDelete
  5. bestnya pege bercuti ramai2. mmg salute la kat u. baru je abes operation tu boleh pergi sana. mmg semangat pejuang betul.

    waaa, patung mickey mouse alany sangat comel. kalau abg hadif tgk mesti dia terus amik simpan dlm baju. tanak kasi balik. aahaha.

    ReplyDelete
  6. xpe alany, jgn risau rambut cacak tu..nnti bila besar, cantik jadi rambut tu..auntie ana pernah mengalami nya...percaya lah..hah3x..:)

    btw, cantik2 la gmbr ni..gmbr yg last tu comel sgt..

    ReplyDelete
  7. Shima lili
    Aku suggest kalau hang nak gi bercuti utk umor cam anak² hang, better lagi bwk diowang jenjalan pegi zoo melaka tu ke atau jenjalan kat bandar hilir. Everly ni besh kalau org nak beristirehat je. Cam pool tu kat memana pon ada kan....anyway leh masuk sini utk further info ye. http://www.vhhotels.com/Everly%20Hotels.aspx


    Dyana
    Hahaha itulah org tk reti dok diam. Parents i mmg asalnyer tk bagi, yerla luka kat dalam kiter tatawkan. Tapi knowing me, hehehe punyerla degil. But at least biler jenjalan tu i takdelah asyik nak baring ajer. Dukung Alany pon eksyen² nak amik gambo je...most of time mmg melekat kat papa dia ajerlah. Tak alrat nak dukung lelama, rasa sakit jugalah.

    Alany pon suka sgt kat patung tu...asyik nak geget ekor mickey tu je...hahahaa

    ReplyDelete
  8. Ana
    Cheewah, tersenyum mama dok baca taw. Ala gambor biasa je ana...mak tkdo DSLR...

    Ixora
    Memang indah (",)...tapi gi IKEA lagi indah kan...hehehe

    ReplyDelete
  9. mandi kat sinki erkk alany..abang n wawan masa baby dulu tak boleh letak dalam sinki sebab diaorg melompat bila tengok air

    ReplyDelete

CeCiter CeCiter...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...