Wednesday, February 23, 2011

Ingin ku petik anggur² itu

Ni antara wishlist 2011 aku. Cheewah wishlist katanyerr. Aku nak sangat pergi ladang anggur ni. Konon nak pergi masa cuti CNY hari tu. Tapi sebab terpaksa bekerja, maka tak jadilah. Bila gamaknya chek pyan nak bawak pergi ya...? Aku ingat nak suggest kat boss, untuk family day tahun ni kita pi Tasik Beris. Geram tak?....owh gambo sumer gugel ye. Kalau dah pi sana nanti aku posing baik punyer dengan anggur² sekalian.



9 comments:

  1. nak jugak....kat mn ni sue..:)

    ReplyDelete
  2. Wah! Ranumnyer buah anggur tu. Sonoknyer tgk. Buah anggur nie ada musim ker? Kalo berbuah sepanjang masa pun okey gak...zassttt terus amik gambo dgn buah anggur.

    ReplyDelete
  3. mak ai..gebu nya anggur tu sue. rasa macam nak petik je

    ReplyDelete
  4. tetiba ngidam nak petik anggur lak... aritu nak petik stoberi... harus pegi ni... hehehe

    ReplyDelete
  5. Ana
    Jom gi sesama.. hehe. Ladang Beris ni kat Gurun, Kedah. For further details ana leh google. Kiter belom sampai lagi, so takleh citer banyak.. ahaks


    Ahkak Riko
    Rasanya tak bermusim kak. Sebabnya diowang mmg sentiasa open utk pelancongan. Nanti kot balik perak, leh la panjangkan langkah ke Gurun.. geramkan!

    ReplyDelete
  6. MummySyafie
    Tengok gambo pon dah geramkan. Kalau depan mata tatawlah. Tak dapat petik, dapat bergambor sebelah pipi pon jadiklah..hahaha


    Dyana
    Nanti kiter plan eks. Gi penang dulu, pastu terus ke Gurun. Dekat dah kan?

    ReplyDelete
  7. K.Yanty
    Hahahaha akak ni. Pantang tengok, sumer nak ngidam yer. Still larat jalan jauh ni, boleh la pergi kak. Nanti terkapai-kapai plak tangan baby nak memetik buah... :P

    ReplyDelete
  8. my febret ni.. nnt kalo family day buat pi sana, apa kt nak wat? mkn anggur jer ka? ehehehheh.. nak google laa...

    ReplyDelete

CeCiter CeCiter...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...