Monday, September 3, 2012

Raya 2012


Gambo raya memang tak banyak.
Ada la sikit orang kata untuk kenang-kenangan.
Kalau gambo raya yang bukan², itu memang banyak.. hahaha.
Lagipon this year raya kat KL dulu, jadik gambo raya kat Sitiawan memang tak ada.
Sesi bersalaman pon pakai baju harian je. Memasing dah malas nak melaram.
Raya tahun ni tak banyak berjalan.
Serius aku rasa tak larat. Almaklumlah start dari hujung² puasa tu, aku dah start mabuk balik.
Asal pagi muntah. Dok makan benda yang tak kena pon muntah. 
 


 


7 comments:

  1. alo..lo..lo...
    comeynyer alany pakai bj kurung...dah besor dah anak dara tu...aritu ko balik staywan berapa hari...bila due date?


    o.j.i

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya sue..take care..nampak mcm dah sarat dah...

    ReplyDelete
  3. Alalalala, nampak sungguh anak darala Alany! comels. Mak Alany pulak berseri2 muka. Bila due, Sue?

    ReplyDelete
  4. Dyana
    Mekaseh besanku!
    Baju mama tu last menet ok. Nasib la ado yg sesuai. Baju Alany plak, aunty pyan yg bagi. Sungguh memahami keadaan ai khennnn. Walaupon tk sedondon, tapi kira okayla kan.. dari rona warna group yang sama...ewah! :p

    ReplyDelete
  5. Oji
    Selamat hari raya! Maaf zahir batin.
    Kelihatan sungguh anak dara kan? Ikot mama dia lah :p

    Huhuhu tak jumper pon ko kat kg. Aritu balik seminggu. Melepak tak henggat kat umah mak aku.. hehe..
    InsyaAllah aku due 26sept ni.. Doakan aku dan baby yer.

    ReplyDelete
  6. Ana
    Selamat hari raya ana.
    This year ada buat open house ke? Hehehe.. Aha time raya tu 35wks, ni dah 37wks lagilah kelihatan sarat. Makan tak hengatttttt!!!


    Nadine
    Auwww anak dara gitew!
    Alany moody pagi tu. Tengokla, takdo pon gambo yg senyum. Sinonim sungguh bebudak moody ngan pagi raya. Huhuhu tak cam twins nadia tu, tenyum memanjang...gewam!

    InsyaAllah kalau ikot due 26sept ni. Doakan urusan kelahiran ni dipermudahkan k :D .. opsss berseri ke ai? rasa comottt sokmo je.. anyway thx bebeh

    ReplyDelete

CeCiter CeCiter...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...