Sunday, May 23, 2010

Hehehe saya masih belum tido lagi...timing dah lari so nilah akibatnya.  Masih asyik mengulang lagu juara AF8 yang dah ke berapa kali ntah. Sesambil tu berblog walking blog kengkawan yang dah lama tak singgah. Alamak ada hutang TAG dari Ahkak Riko, Miza, Shima Lili dan Adia *ni je yg prasan* ...InsyaAllah satu hari nanti saya langsaikan ya.


Start last 2 weeks saya rasakan hidup saya ni kelam kabut. Memacam peristiwa dan dugaan menimpa. Dengan demam selsema dan batuk yang dah nak seminggu on and off ni *saya dan suami bergilir-gilir*. Memacam hal lah. Terlalu indah tetapi terlalu pahit untuk terus saya ingati. Ya saya harus kuat, harus ingat yang ramai terlalu sayangkan saya *mungkin anda yang sedang membaca ni juga sayangkan saya* ...terima kasih atas ingatan, nasihat dan keterjerumusan anda dalam hal ini. Alhamdulillah, saya dikurniakan mereka-mereka yang seperti anda...


Sekarang ni, apa yang membelenggu kepala saya...nak cari kerja lain. Hehehe...perlukah eks?. Kat sini sebenarnya dah ok...cukup selesa dari semua segi setakat ni. Tapi saya dah mula bosan, nak new environment plak....ishhh manusia tak pernah berterima kasih!!! Agak-agak kalau husben and wife kerja satu opis boring tak? *ngehngehngeh*

6 comments:

  1. tak sihat ke su? hopefully everything is back to normal ye. *hugs*

    ReplyDelete
  2. satu opis husben & wife..ok jugak..ada pro & con.

    ReplyDelete
  3. Adia
    A'ah ni pon tk settle lagi batuk ni...suara pon sengau² ayam gitu. TQ yer...ops tkmo peluklah nanti jangkit, cian kat baby Adia..tp kalau peluk kot jangkit peknen nak laa...meh peluk meh!

    Shima lili
    Tu la...boleh monitor kot si dia noti²kan...hehehe

    Dyana
    TQ...amin amin amin...

    ReplyDelete
  4. keje satu opis hasben & wife nampak cam senang. jimat duit minyak pun, ye tak? ish jgn la fikir pasal nak monitor noti², tak elok fikir camtu. =P

    i pun perlukan new environment gak nieh.. huhu

    ReplyDelete
  5. mmm kalau ikot skrg pon sama jugak. still lalu depan tan&tan ni kalau tuko keje pong. tapi biler pikio balik, takot bowink je keje satu tpt...dah la kat umah jumpe, pegi keja saing skali kat opis pon ngadap juge...owhh tidak...nanti i yg tkleh noti²...hehehehe

    ReplyDelete

CeCiter CeCiter...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...