Monday, July 12, 2010

Komen hilang...


Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Sari berita hari ini. Sejak akhir² ni, komen² anda sudah pandai menghilangkan diri. Kenapa dan mengapakah hal ini boleh berlaku? Bila publish aje, komen tu tak kelihatan di tempat sepatutnya....ke mana menghilangnya? Jangan biarkan hidup eden diselubungi misteri....tolong laaaaaaaaa....camno nak buek ni?....kang ado yg ingat den sajo delete komen ekau orang plak....wawawawawa

5 comments:

  1. patut arr..ada satu komen ku tak appear..ku ingat hang tak mau hahaha

    ReplyDelete
  2. Dyana
    Agaknyer kot. Tadi i tkleh komen blog org plak

    Shima Lili
    Hahaha jgn la camtuh kawan...tak baik sorok komen org kan...hahaha. ANyway prob aku dah settle, sowi kaco hang tgh mamam td...kelam kabut aku ni kan...

    ReplyDelete
  3. jalan2 ...

    blogpot mandom sbb holand kalah .. hihihi

    slam perkenalana manja, besttt yerk ada baby baru. Kalo ada problem BF boleh la refer pada blog akak .. hihihi

    ReplyDelete
  4. Hye!
    Salam kenal. Hahaha penyokong oghen jugak la ni ye. Sama la kiter. Okay nanti kiter visit blog eh...anyway thx yer.

    ReplyDelete

CeCiter CeCiter...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...