Wednesday, May 18, 2011

Hari MaMa

Rasa dah lama tak update blog. Bila blogspot buat hal haritu, terus tak dapat nak update apa². Kalau tak mesti mak dah menang GA Guess Puan Irah seperti mana yang telah di tag oleh Puan Lili :P ...hehehe

Makan² dihari mama...
mak bapak menari poco², anak² plak buat chicken dance...hehehe...

Pagi ahad, celik je mata "Selamatttt Hari Mamaaaaaaa"... sambil Alany cam pelik tengok aku dengan mata bulatnya tu...Tapi bukanlah Alany yang menuturkan ucapan tu buat mamanya ni...hehehe...haruslah papa yang buat suara cumil²...ngeeee. 

Alhamdulillah syukur atas anugerah ini. Kurniaan terhebat kerana aku diiraikan sebagai IBU....Subhanallah!
Alany Sufiyyah, CintaHati mama...membesarlah sebagai anak yang solehah...
anak yang dapat mendoakan kesejahteraan mama di dunia dan akhirat...aminnnn...
mama sayang Alany sangat².


Hadiah?...*wink* dah dapat skali ngan besday present aritu... 2 in 1. 
Dan lagi satu, hubby dok tolong vacuum rumah, cuci toilet, siram pokok dan lipat baju on that day...:D.. i love u more!


11 comments:

  1. wah..best nya sambutan hari mama puan sue..:)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, last minutes punya plan..Gather² among adik bradik je ana..:D...tak terlambat lagi...slamat hari ibu ana..

    ReplyDelete
  3. banyak nya makanan...

    la, next time la sue join taw..tunggu rezeki lain plak

    ReplyDelete
  4. bestnya gather2 ni. i loike. happy mama's day to you too besan. eh bestnya pyan buatkan semua tu. boleh buat tiap hari tak.

    ReplyDelete
  5. MummySyafie
    Portluck irah, bila + jadik banyak + makan pon banyak = gomoks! hehehe

    Yeayyy!! nak wat lagi yer...coach plak ke?...hehehe

    ReplyDelete
  6. Dyana
    Patot u join sama kan. Tapi time tu u tengah bz banget. Muahahaha actually, bleh kata every week pyan yg buat...pyan kan slalu cakap i dera dia...hahaha

    ReplyDelete
  7. hehhe...kan.mana tau rezki ko kan.tp takpe..lenkali leh join lagi kalau irah wat..aku tag ko siap siap hehe

    ReplyDelete
  8. Awwwwh, so sweet ur hubby!

    Bestkan dpt bergelar seorang ibu, anugerah tuhan yg sungguh tak ternilai :)

    ReplyDelete
  9. Shima
    Berangan taw mak menang. Yerla hadiah besh tu. Okay pasni aku kena alert lebih sket. Nanti kiter tgk sapa tag sapa...hehehe


    Nadine
    Jangan time father's day i kena cuci kereta sudah...hehehe.

    Yup nadia, tak terluah dgn kata². Syukur sangat i dapat juga bergelar seorang ibu. Anyway thanks mummy. Kiss sket kat twins...:)

    ReplyDelete
  10. eheemm..ehemmm....x citer ker jari nie hampir putus sebb basuh kitchen hood tu?? ..ehemmm...ehemmm...

    ReplyDelete

CeCiter CeCiter...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...