Friday, December 16, 2011

Sweet escape @ Avillion Cove

Salam jumaat..

Wah ramai yang goyang dombret ya.. mementang esok cuti. Yeay, esok kitorang akan ke Port Dickson sempena family day opis aku. Walaupon asyik PD.. heyyy PD pon ok apa.! Doakan aku dapat lucky draw yang best² ye. Serius!!! *sambil angkat 2 tangan separa bahu* this time aku tak target apa² pon.. coz aku tersangatlah tak lucky dengan memende ni. Tu yang harap dapat yang best aje.

By the way, disaat mood happy nak bersuka-ria, big boss confirmkan rumour yang aku dok dengar selama ni. Huhuhuhu... so it might be last JPK's family day yang dia akan join. Sedih jugak tadi... dan kitorang juga akan move 
to the new office kat menara ICON by early next year with our very new 
big boss. Tataw la camna 'life' kat sana nanti.. maybe aku still dengan JPK kat ICON atau pon dengan new company *wink* juga di ICON... hehehe.. 
Till then, take care and have a nice weekend bebeh *hugs*

3 comments:

  1. best nya ada family day...nnti jgn lupa upload gmbr yea...:)

    ReplyDelete
  2. sama la kita.. xpenah nak b'tuah dlm mana2 lucky draw. hu3..

    ReplyDelete

CeCiter CeCiter...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...