Tuesday, March 9, 2010

Belajar Jadik PenDiyam...

Suami kata

mulut saya bising...suka potpet potpet... *saya penawar kala kesunyian*

mulut saya ni tak reti nak berhenti cakap... *time merajuk saya jadik pendiyamkan?*

kekadang penat dengar saya membebel... *bukan membebel...tapi bercerita*

masuk je kereta dari rumah sampai ofis, dari ofis sampai rumah  takde iklan *tipu la tu...lrt pon taw berhenti*

Husben kata lebih baik cakap benda berfaedah, yang ada manfaat dari membebel ntah apa-apa...persoalannya, benarkah saya ni suka membebel *ceh, susah betul nak mengaku* ...kalau suka gossip saya ngaku la...hehehe...macam mana nak belajar jadik pendiyam ni ya???
tapi hakikatnya...

SAYA JADIK PENAT BILA TAK BERCAKAP...HUHUHU

terserlah sebijik ta*k lalat cam ella ratu rock negara...
 

12 comments:

  1. same la..rase mcm tak leh dok diyam klo tak bercakap..huhuhu

    ReplyDelete
  2. sue..laki ko senyap org nye kot.tu yg ko suka bebel.biasa mcm tu la.sorang bebel sorang diam.kalau dua dua diam..boring la

    ReplyDelete
  3. i setuju sgt dgn miza & sandal kecik... tak ceria rasanya klu jadi pendiam...

    ReplyDelete
  4. silap, bkn miza, rina rupanya...

    ReplyDelete
  5. nape kena diam?

    laki sue pendiam?

    muahahaha...toing toing toing toing...muahahaha

    ReplyDelete
  6. kak yanty! miza mane laks nie? huhu.. miza baru nak komen ni ha.. hahaha..

    yup betul.. i dah try gak la beberapa kali utk jadik diam & anti sosial, tapi takleh! rasa cam hilang nekmat dunia kalau sehari tak bercakap! kehkeh..

    ReplyDelete
  7. wah miza, maknernyer u dah kurus cam marina ni...k.yanty dok nmpak sama je marina dgn u...ekeke...

    dulu mak penah pesan, kalau nak bercakap tu biar time perlu je...habeh tuh nak buat camna...i rasa i kena selalu bercakap aje...hehehe..sunyi dow kalau i senyap...hahaha

    sian husben i..kekadang nak layan lagu pon tak tenteram...ate dah 'lagu' i ni panjang sgt liriknya...

    ReplyDelete
  8. dyana

    hahahahaa...toing toing toing (mcm icon dlm FP yer)...habeh la u kalau pyan bacer ni...muahahaha

    ReplyDelete
  9. hahaha... gambo kecik sgt... tu yg silap... manalah tau kot2 miza mmg dah kecik cam marina... dah lama x jumpa ni...

    sue, akak just nak cakap ni: "kita serupa, kita serupa"... kengkadang cam org giler kita ckp punyalah byk, dia jwb "mmmppp" jer... hahaha...

    ReplyDelete
  10. nyanyi cam lagu kumpulan headwind tuh yer?..hehe...betul la tu kak..kekadang dok tanya pepanjang dia just jawap "ya".."tak"..."ok"

    ReplyDelete
  11. Luahan Cinta KetenanganMarch 11, 2010 at 8:14 PM

    huhuhuhu...masalahnya org yg menerima penangan tu yg dah penat sbnrnya nk dgr...nk gak tenteram dunia & akhirat!! ini...asal masuk keter jer ajak borak, asal kat dapur jer beborak...nk tgk Astro?? apatah lagi...mana satu nk concentrate, apatah lagi waktu nk zzZZzzz..!!?? wwarghhhhhh!!! TIDAKK!!!bagila sedikit ruang pada diri tuh dengan ketenangan & kesunyian buat seketika.
    Oh yer..mmngla kat dlm nie yg bagi response pun POMPUAN kan... patutla nk menang jer.....kuang...kuang...kuang..

    ReplyDelete
  12. yer la yer la....menang la [mengalah bkn bermakna kalah...muahahahaha]

    ReplyDelete

CeCiter CeCiter...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...