Tuesday, March 16, 2010

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2010

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2010
Kuala Lumpur International Book Fair

Tarikh : 19 – 28 Mac 2010
Tempat : PWTC Kuala Lumpur
Masa : Isnin – Khamis (10.00 pagi – 8.00 malam)
Jumaat – Ahad (10.00 pagi – 9.00 malam)

Maklumat lanjut sila ke : http://www.kualalumpurbookfair.com


Ni adalah senarai novel yang wajib dibeli...ada yang last year dah diterbitkan...tapi aku memang sengaja nak beli time book fair ni *dapat diskaun lebih sket*

lagi satu harap berjaya dapat buku KISAH NATRAH. Teruja sangat nak melalui pengalaman beliau.


Bila saya baca novel, saya akan jadik pendiyam yang amatsss sangat...tapi nanti ada je orang yang akan buat saya banyak bercakap...

6 comments:

  1. wahhh...banyaknya buku dia nak beli...sungguh up to date psl novel ye...

    ReplyDelete
  2. ~DuniaTerasaTenang~March 16, 2010 at 8:46 PM

    fuhhh..!!!legaaaaa....at last..dapat gak dia diam buat seketika....!! Amin.

    ReplyDelete
  3. huhuh..cian kak sue kn..tak pe kak sue kite de..leh bebel ngn kite k..

    nk pergi gak..

    ReplyDelete
  4. excited....tak sabau sgt...dok menghitung hari je nk pegi ni...jom jom jom!!!

    ReplyDelete
  5. saya akan berada di sana 22 hb di booth PTS Publisher.. Kalau ada masa, jom laaaa!!

    ReplyDelete
  6. Ain
    Sowi ye...kiter pege on 19th tu je..nak repeat pon insyaAllah wiken ni..tp arituh sempat la jgk jenguk kat booth PTS

    ReplyDelete

CeCiter CeCiter...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...